Wild is een geweldig mooi product, het is makkelijk te bereiden en eindeloos te variëren met
sauzen en verschillende bijgerechten. Wild vlees is daarnaast ook nog een gezond product;
het vlees is rijk aan ijzer en eiwitten en arm aan vet.

Een greep uit ons assortiment:

Gevogelte
Fazant haan
Fazant hen
Fazant filet
Fazantboutjes
Wilde eend (heel)
Wilde eendenbout
Wilde eendenborstfilet
Wilde duif (heel)
Wilde duivenborst filet

Exotisch wild
Springbokfilet
Struisvogelbiefstuk



Haas / Konijn
Hollandse haas (heel)
Hazenrugfilet
Hazenrug (heel)
Hazenbout
Hazenvoorlopers
Wild konijn (heel)
Wild konijn in delen
Wild konijnen bouten


Divers wild
Wildgoulash vlees
Wild karkassen
Wildtrio hert - haas - wildzwijn
Wildtrio hert – duif - eend
Wildrollade
Hert / Ree / Wildzwijn
Reerugbiefstuk
Reeboutbiefstuk
Reebout (heel)
Hertenrugfilet
Hertenboutbiefstuk
Hertenracks
Hert/ree poulet (zacht)
Wildzwijn filet
Wildzwijn bout (heel)

Kant en klare gerechten
Hazenpeper
Wildgoulash
Wild ragout
Wildsoep

Wild is de verzamelnaam voor dieren die in de vrije natuur leven. Zij zoeken zelf hun voedsel en moeten daarvoor arbeid verrichten. Daardoor is het vlees van wild doorgaans mager, bevat meer proteïnen en heeft een wat sterkere smaak. Voor de goede smaak van wild is met name de leeftijd van het wild van groot belang. Het inkopen van wild vraagt dus om deskundigheid,
de deskundigheid die wij onszelf in de afgelopen jaren hebben vergaard.

Het wild wordt vers ingekocht bij deskundige jagers en op ambachtelijke wijze in onze speciale koelcel verwerkt tot een mooi stukje vlees. Wij geven U graag een goed advies als het gaat over de bereiding van het wild. Wild bereiden is niet moeilijk, maar het vraagt wel om extra aandacht
om de krachtige smaak zo goed mogelijk naar voren te brengen.

Het jachtseizoen is van 15 oktober tot en met 31 januari. Dat wil niet zeggen dat het wild ook alleen maar in die periode te verkrijgen is. In het voorjaar is verse ree nog goed verkrijgbaar en in de nazomer verse wilde eend. De exotische wildproducten zoals struisvogel en springbok zijn ook het hele jaar door verkrijgbaar. Zo kan u genieten van een lekkere zomerse BBQ met een spies van struisvogel en een lekkere verse wilde eendenborstfilet.